Gemiddelde bezorging: (4.4)
Gemiddelde kwaliteit: (4.3)
M. uit Zaandam 08-May-2018 20:55 Kwaliteit   
Bezorging   
Paul uit Zaandam 08-Oct-2017 21:03 Kwaliteit   
Bezorging   
Een oprechte waarschuwing aan alle. Nooit maar dan ook Nooit hier wat bestellen .Behalve als je als " varken " te eten wil krijgen , denk zelfs dat deze hier hun neus voor ophalen. Zoek gauw een ander op , dit is bijna gevaarlijk eten .
D. uit Zaandam 26-May-2017 14:51 Kwaliteit   
Bezorging   
Eerder bij de Piramide besteld. De laatste keer duurde het een uur voordat het eten er was. Gisteren maar weer een kans gegeven. Omstreeks 18.45 uur bestelling geplaatst. Om 20.00 uur nog geen eten. Dan maar weer even bellen met de vraag waar het eten blijft. Een lieftallige dame aan de lijn die niets wist van mijn bestelling. Ze zou het even vragen. Hoor ik op de achtergrond dat mijn bestelling nog niets was uitgeprint. De dame hoor ik vervolgens zeggen "zal ik zeggen dat het onderweg is". Gelukkig vertelde ze mij wel de waarheid. Omstreeks 20.35 uur eindelijk eten. Gelukkig is het lekker maar voortaan maar rechtstreeks bellen
G. uit Zaandam 30-Mar-2017 19:04 Kwaliteit   
Bezorging   
Bestelling gedaan via eten bestellen na een uur nog niks binnen. Bellen hoe het met de bestelling was bleek dat deze niet binnen was gekomen??? Opnieuw besteld via de zaak bleek de bestelling een euro duurder te zijn???
Hennie uit Zaandam 13-Nov-2016 23:07 Kwaliteit   
Bezorging   
Vroeger at ik alleen spareribs van de piramide. Een paar maanden geleden hadden ik ze voor het laatst besteld. Ik vond ze echt niet lekker. Ze waren droog, lauw en aangebrand. Ik heb ze daarna nooit meer besteld. Tot vandaag. Ik dacht ik probeer het nog een keer, maar helaas zonder succes. De spareribs waren wederom niet lekker, dit was voor mij ook de laatste keer dat ik ze hier besteld heb!!
Jeffrey uit Zaandam 18-Oct-2015 20:48 Kwaliteit   
Bezorging   
rineke uit Zaandam 21-Dec-2014 20:00 Kwaliteit   
Bezorging   
Bezorging was prima en snel, en het eten was heerlijk.........Onze site gebruikt cookies voor het verbeteren van het afrekenen en ter verbetering van onze advertenties. Meer info / instellingen

Akkoord